Man kan lære alt gennem manga, denne devise har ført til spøjse bøger (hvor nogle få heraf er udkommet i Danmark også), men Einsteins relativitets-teori er alligevel en af de mere alternative.

Det hele foregår gennem en, lidt søgt, historie, hvor verden i år 2015 er blevet ødelagt efter en krig om “vildledt videnskab”. En “Ingen-Videnskab” nation har rejst sig fra asken og søger udryddelsen af videnskabelige emner. Herunder også den mest farlige teori a dem alle, relativitets-teorien. Det er op til den hemmelige organisation “Einstein klubben” at bevare viden… for fremtiden.

Hvorfor skal pigerne være tsundere dog? Jeg ved at den stereotyp, hvor de udadtil er aggressive men i virkeligheden usikre, er utrolig populær blandt mange mandlige otakuer, men det er stadig lidt meget. Mangaen skulle dog være ganske informativ, så man kunne håbe den bliver oversat.

Kilde Japanator

Kategoriseret i:

Tagged i: