Jeg er ikke super fan af Tsukasa Kiyoshis tegninger, men han tegner godt, og de er velegnede til figurer så jeg kan godt forstå at Yamato har valgt at basere deres Creator’s Labo serie omkring dem. Jeg brød mig ikke om den første, men jeg kan ret godt lide den kommende Tsukasa Bullet Compact Hog.

Jeg er ikke så vild med hendes læber, også en af de ting der ødelagde den første figur for mig, men de er ok i forhold til helheden. Jeg kan godt lide de mekaniske detaljer på hendes dragt omend latex ikke lige er mig, det ligner det blanke sorte i hvert fald. Dragten er også ret afslørende, og der er ikke sparet på hendes kurver både det ene og andet sted, hvilket gør hende ret naturlig og behagelig bygget. Hendes ansigt er også sødt, omend trutmunden kan diskuteres, og hendes øjne er lidt anderledes end den stil der er mest populær, men de er godt malet.

Figuren udkommer til juni til en pris på 11.340 yen, knap 670kr, lidt dyrt men figuren ser så også ud til at være af høj kvalitet.

Kilde Tomopop

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,