Der er udkommet utallige figurer af Tamaki fra ToHeart 2 i undertøj allerede, nogle af dem er blevet nævnt her, men Kaitendoh mener at der er plads til en mere.

Givet kvaliteten af figuren, og de fleste andre af hende faktisk, er jeg enig, man kan aldrig få for meget af en god ting, vel?

Hun er modelleret godt, rimelig realistisk og harmonisk kropsbygning omend stadig meget barmfager – men det er det tegnede forbillede så også og den her er ikke så slem som visse andre figurer af hende, og hun har det mørkerøde hår som jeg må indrømme jeg er vild med, og det er tonet godt med fine overgange og spil i farverne.
Hun kommer med to sæt undertøj, de hvide med svagt mønster som ses til højre og så det lyserøde med hvide prikker som kan ses herunder. Det at man kan skfte hendes undertøj må reelt betyde at figuren er castoffable, så der er sikkert detaljer under tøjet også, en feature som ret mange ecchi figurer har efterhånden og som jeg må indrømme virker ret overflødig på mig, men det er da rart at man kan skifte hendes undertøj alt efter hvad man har lyst til at se på – vi skifter undertøj hver dag så hvorfor skal vores figurer ikke også gøre det?

Hun udkommer til juni og kan købes for 8.000yen (501kr) og kan bestilles hos Amiami.

Jeg er selv fristet må jeg indrømme, har længe kunnet tænke mig en Tamaki figur, måske det bliver denne.

Kilde Tomopop

Kategoriseret i: