Den officielle hjemmeside for ‘final chapter’ filmene i live-action-filmserien baseret på Nobuhiro Watsukis Rurouni Kenshin manga meddelte onsdag, at filmene er blevet forsinket, indtil Golden Week-ferieperioden næste forår på grund af situationen i Japan forårsaget af den ny coronavirus sygdom (COVID-19).

Rurouni Kenshin Saishūshō The Final og Rurouni Kenshin Saishūshō The Beginning var oprindeligt planlagt til at få premiere i de japanske biografer den 3. juli og 7. august, men vil nu begynde den ene efter den anden i ferietiden, der løber fra slutningen af april til begyndelsen af maj.

Direktør Keishi omotomo bemærkede, at studiet blev lukket, efter at regeringen erklærede en landsdækkende nødsituation, så hele produktionen stoppede. Som et resultat kunne personalet ikke udføre postproduktionsarbejde, forberede sig på filmernes udgivelse og andre opgaver. Med den nye udgivelsesdato sigter Ōtomo på at hæve kvaliteten endnu mere end før.


Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvordan begivenhederne i en eller anden grad passer til slutningen på anime udgaven, mere vil være at spoile.

Kilde

Kategoriseret i: