Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Spil

Shin Megami Tensei X Fire Emblem spil teaser

Shin Megami Tensei X Fire Emblem spil teaser

Nintendo Direct har lagt en teaser trailer op for det kommende Shin Megami Tensei ​X​ Fire Emblem​​ ​spil. Producenten af spillet, Atlus, offentliggjorde oprindeligt spillet tilbage i 2013, men de har ikke udgivet anden information indtil nu.

Fire Emblem er en taktisk rollespils-serie, der understreger den strategiske slag på et isometrisk gitter. Franchisen har eksisteret siden 1990, og er kendt for at gøre tabet og døden af en spillers enheder til en kostbar permanent tilstand indtil afslutningen af spillet. Dette adskiller sig fra de fleste andre lignende rollespil, hvor spillerne er i stand til brug deres faldne enheder igen i næste kamp, med alle enhedernes statusser nulstillet.

Shin Megami Tensei er et første-persons rollespil, hvor en spiller udforsker dungeons og styrer en gruppe af op til seks personer. Spilleren kan også indsamle dæmoner for at bruge dem i kamp.

Begge spil serier er kendt for deres gode historier og meget populære, så det bliver spændende at se hvad det ender med.

Kilde Tokyo Otaku Mode

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X