Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Det 14. og sidste bind af Moto’o Nakanishis Sword of the Demon Hunter Kijin Gentosho romanserie annoncerede at romanernes planlagte anime-adaption vil blive en tv anime serie, der får premiere i 2024. Animeen blev oprindeligt annonceret i september 2021.

Beskrivelse

Seven Seas Entertainment udgiver både romanerne og dens manga adaption på engelsk, og den beskriver historien:

I Edo-æraen må unge Jinta og hans søster flygte fra deres hjem og finde tilflugt i en bjerglandsby. År senere er Jinta vokset til en dygtig sværdkæmper, der har svoret at beskytte præstinden i landsbyens helligdom. Anklaget for at dræbe en dæmon, der truer helligdommen, konfronterer Jinta det ondsindede væsen i skoven, kun for at lære en chokerende sandhed. Dæmonen taler om begivenheder hundrede og halvfjerds år frem, når Jinta skal konfrontere dæmonen i fremtiden. Således begynder en episk fantasy-rejse, der strækker sig over flere epoker, da Jinta jager en dæmon gennem tiden og må komme overens med sin egen mørke natur.

Sword of the Demon Hunter TV anime kommer i år
Billede fra Sword of the Demon Hunter romanernes officeille website © Futabasha Publishers Ltd. All Rights Reserved.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,