Denne uges salg i de japanske biografer er faldet lidt i forhold til sidste uge med et salg på knap 91 millioner kr, sidste uge var det knap 93 millioner. Jeg fremhævede nogle af titlerne for forrige weekend her, og de er stadig med omend de er faldet (omend det er forståeligt når der er gået en uge mere har flere nået at se dem).

Alice i Eventyrland står stadig stærkt derovre på sjette uge, men det undrer mig ikke, historien ser ud til at tiltale japanerne generelt. Japanerne selv kan dog også godt da den nyeste Kamen Rider Den-O film, der som titlen siger er den første i en trilogi, debuterede på anden pladsen. Mon den ikke klarer sig godt indtil næste del kommer, hvilket er om 14 dage. De er nemlig gode til at lade sequels komme hurtigt idet den næste, Episode Blue, udkommer 5 juni og slutningen Episode Yellow udkommer 19 juni.

1. Alice i Eventyrland. 6 uge, tjente 25,4 millioner kr.
2. Kamen Rider Den-O Triolgy the Movie: Episode Red. 1ste uge, tjente 15,7 millioner kr.
3. Trick the Movie: Psychic Battle Royale. 3die uge, tjente 13,3 millioner kr.
4. Green Zone. 2nden uge, tjente 7,6 millioner kr.
5. Box! 1ste uge, tjente 7,3 millioner kr.
6. Nodame Cantabile the Movie II. 6te uge, tjente 5,7 millioner kr.
7. Detective Conan: The Lost Ship in the Sky. 6te uge, tjente 5,3 millioner kr.
8. Clash of the Titans. 5te uge, tjente 2,7 millioner kr.
9. From Paris with Love. 2nden uge, tjente 2,6 millioner kr.
10.
Gintama: Benizakura Arc – A New Retelling. 5te uge, tjente 2,2 millioner kr.

Kilde Japanator

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,