Der er mange ulovlige måder at læse manga på Nettet og på ens telefoner/tablets, men nu er der også en lovlig mulighed der ikke koster ret meget. Mangamo er en app der drives af og dermed har flere af de mest populære serier fra 11 forskellige forlag, herunder Kodansha, Comicsmart, Toppan, North Star Pictures og flere til. Planen er at der skal være over 1000 bøger og over 300 serier der, og der kommerer til dagligt.

Indtil videre kan nævnes Attack on Titan, Somali & the Forest Spirit, Fire Force og Arte samt titler der ikke er blevet udgivet på engelsk indtil videre som Dropkick my Devil, Akatsuki Babies, Reset Game og Daily Meteor Strike.

Der er en gratis to måneders prøve periode og derefter koster den hvad der svarer til 5 US dollar om måneden, en absolut rimelig pris for så meget læsestof!

Modsat de ulovlige er der ingen reklamer overhovedet – og dermed heller ingen risiko for virus og andet snask plus du støtter skaberne af mangaerne så de kan lave mere og ikke folk der uretmæssigt tjener penge på andres arbejde.

Indtil videre findes app’en kun til iOS, men den kommer også til Android.

Link til Mangamo

Jeg har selv testet den, og kvaliten af billederne og oversættelserne fejler ikke noget, bedre end mange ulovlige steder og oplevelsen er flydende og fungerer fint som app. Den kan absolut anbefales, og med to månders prøvetid er der rigelig chance for at tjekke hvad man måtte være interesseret i og så blive så glad for den at man fortsætter – eller stoppe igen uden at blive stresset over at man skal beslutte sig.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,