Ecchi-figurer på grænsen til hentai er normalt støbte, men der er nogle Revoltechs af Queen’s Blade, mendet ser ud til at de holder en pause og at der nu kommer af pigerne fra Queen’s Gate istedet. Denne her er Alice, et originalt design fra Nitro+

Hendes design er udmærket, hun har nogle seje våben (pistoler med knive) og hendes tøj har et ok snit. Hendes hårs lyseblå farve passer også godt til hendes røde øjne, og samlet er hendes design ganske tiltalende.

Jeg ved ikke hvorfor, men leddene forstyrrer mig ikke så meget på hende på trods af at de er ret synlige. Hvad der forstyrrer mig mere er de poses hun er beregnet til, i folkemunde kaldet SM mode, og den “sø” af klar “væske” hun kommer med, det er ikke helt passende til en pige der ser så ung ud som hun gør.

Der er ikke yderligere oplysninger om figuren på nuværende tidspunkt.

Kilde Tomopop

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , ,