Elektronik-producenten Casio har annonceret, at en af dens populære kamera modeller kommer i anime udgaver: en Naruto udgave, en Bleach udgave og en udgave med Fujio Akatsukas gag anime Tensai Bakabon. Kameraet er Casio Exilim Zoom Z330, et 12-megapixel lomme-kamera der oprindeligt kunne fås i flere farver. De ny udgaver har specielle billeder på kameraets hus, specielle animerede start-op skærme og muligheden for at sætte billeder af de respektive seriers personer i billeder på kameraet.

Bleach versionen af kameraet er en limited edition, hvor der kun bliver solgt 300 fra slutningen af august. Det kommer også med en særligt designet kamera-taske og koster 29.800yen (2022kr).

Tensai Bakabon kameraet kommer i to udgaver – en med Bakabons Papa og en med Unagi-Inu (Åle-Hund) karakteren. Kameraet selv er ikke limited edition, men det kommer med en særlig taske der er begrænset til 500 eksemplarer for hver udgave. Det kommer også sidst i august for 29.800yen (2022kr).

Naruto kameraet udkommer midt i september, er ikke limited, og har ikke en speciel taske. Prisen for det er 27.800yen (1887kr).

Lignende kameraer kan også fås med live-action Kamen Rider og Ultraman seriene. De er ikke limited men kommer med en speciel taske for 29.800yen (2022kr). Begge udkommer sent august.

Endnu en ydgave fremviser fem kvindelige “Miss Magazine” modeller som har været på forsiden af Kodanshas Weekly Shonen Magazine, en endnu en udgave er dedikeret til Hanshin Tigers baseball holdet.

Alle udgaver af kameraet kan forudbestilles, jeg ved dog ikke hvor.

Kilde Comic Natalie
Kilde AnimeNewsNetwork

Billeder © Casio / Tite Kubo / Shueisha, TV TOKYO, dentsu, Pierrot
© Casio / Masashi Kishimoto
© Casio / Fujio Akatsuka / TMS

Kategoriseret i: