Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Japan overvejer velfærd og hvordan de kan styrke økonomien
Japan overvejer velfærd og hvordan de kan styrke økonomien

Japan generelt

Japan overvejer velfærd og hvordan de kan styrke økonomien

Den japanske regering startede mandag diskussioner  om velfærd og foranstaltninger ,der skal fremme den økonomiske vækst forud for G7 topmødet til maj.

“Det er ekstremt vigtigt at præsentere en solid køreplan mod at opnå en ¥600 billioner økonomi”, når G-7 økonomierne bliver bedt om et stærkt engagement og politisk koordinering midt i usikre økonomiske udsigter, sagde premierminister Shinzo Abe.

Rådgivere opfordrede til “forbrugs-stimulerende tiltag og måder at øge den disponible indkomst” gennem midler som skattelettelser forud for forbrugsafgift stigningerne planlagt til april 2017. Det er imidlertid stadig usikkert, om regeringen vil gå videre med moms stigningen til 10% fra de nuværende 8%, da forbruget fortsat er trægt midt lav lønvækst efter det foregående års skattestigning i april 2014.

Blandt konkrete skridt, der foreslås er lønstigninger til folk der arbejder med børnepasning, distribution af indkøbs kuponer til lokal brug og infrastrukturforbedringer hvis mål er at tiltrække flere udenlandske turister.

For at trække flere udenlandske turister forelås en udvidelse af ankomst- og lande pladser i regionale lufthavne for lavprisflyselskaber og krydstogtskibe.

For at øge indtægterne foreslås yderligere til at øge mindstelønnen til ¥1000 (58,18kr) i timen så hurtigt som muligt og gøre juridiske justeringer for at sikre arbejdstagerne modtager ligeløn.

Abe har lovet at løfte BNP med omkring 20 procent fra det nuværende niveau til ¥600 billioner omkring 2020.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Japan generelt

At japanerne er dårlige til engelsk ved de fleste, men at selv de unge er så dårlige er alligevel trist.

Mad

Japanerne fortsætter med at være kreative med ny variationer over pizza.

Japan generelt

Vi klager ofte over gebyret på Storebæltsbroen herhjemme, men Japanerne overgår os stort i antal og tid.

Mad

McDonald's Japan går 90'er retro og bringer tre klassiske burgere tilbage sammen med et af de største pop-ikoner.