Kanbaru Suruga fra Bakemonogatari kan godt lide at spille basket ball, hun ser i hvert fald glad ud sådan som hun smiler på Kotobukiyas figur.

Opstillingen med den sværende bold og det at hun bukker sig forover med en anden ser godt ud, hendes sportyness er fanget rigtigt godt. Der er en god grad af detaljer på hende, hendes tøj sidder med folder de rigtige steder og der er fine detaljer som de forskellige områder af hendes sko. Der er også gode farveovergange og farvelægning, så alt i alt er det en glimrende figur til dem der vil have en mere sporty og tomboyish pige figur.

Hun er en lille smule mindre end visse andre figurer i hendes prisleje, 6800yen (467kr), med 1/8 skala (15,5cm), men kvaliteten og basen med den svævende bold opvejer det efter min mening. Hun udkommer til december i år (2010), men det er nok tvivlsomt om hun kan nå at ankomme til julegave. Hun kan forudbestilles hos PlayAsia for 84,90$ (498kr), lidt over den anbefalede pris, men hun kan fås billigere (og vel under det anbefalede) ved de dedikerede figurbutikker som HobbySearch (5780yen, 397kr) og AmiAmi (5430yen, 373kr).

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)
Kilde wCloudxKumo

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,