Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Kanbaru Suruga basket figur kan bestilles

100821kan1

Kanbaru Suruga fra Bakemonogatari kan godt lide at spille basket ball, hun ser i hvert fald glad ud sådan som hun smiler på Kotobukiyas figur.

100821kan1

Opstillingen med den sværende bold og det at hun bukker sig forover med en anden ser godt ud, hendes sportyness er fanget rigtigt godt. Der er en god grad af detaljer på hende, hendes tøj sidder med folder de rigtige steder og der er fine detaljer som de forskellige områder af hendes sko. Der er også gode farveovergange og farvelægning, så alt i alt er det en glimrende figur til dem der vil have en mere sporty og tomboyish pige figur.

Hun er en lille smule mindre end visse andre figurer i hendes prisleje, 6800yen (467kr), med 1/8 skala (15,5cm), men kvaliteten og basen med den svævende bold opvejer det efter min mening. Hun udkommer til december i år (2010), men det er nok tvivlsomt om hun kan nå at ankomme til julegave. Hun kan forudbestilles hos PlayAsia for 84,90$ (498kr), lidt over den anbefalede pris, men hun kan fås billigere (og vel under det anbefalede) ved de dedikerede figurbutikker som HobbySearch (5780yen, 397kr) og AmiAmi (5430yen, 373kr).

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)
Kilde wCloudxKumo

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar 24 kommer en ny serie med et klassisk tema: Android og mennesker.

Anime

Hvordan ville Resident Evil 4 (Biohazard 4) have set ud hvis det havde været en anime i stil med Heidi...

Anime

Her er en trailer for den kommende Netflix monster anime om den anden klassiske kaiju.

Anime

Til næste forår (2024) kommer en anime film der sætter cyborgs mod vampyrer og yakuza.