19 medlemmer fra AKB48 og SKE48 idol grupperne fejrer den årlige “Blive Voksen Dag [Seijin no Hi 成人の日]” da de bliver 20 år gamle. Medlemmerne deltager i en ceremoni, der holdtes i Kanda Shrine (神田明神) i Tokyo.

AKB48 medlemmerne der deltog var Itano Tomomi (板野友美), Oya Shizuka (大家志津香),  Kasai Tomomi (河西智美), Kashiwagi Yuki (柏木由紀),  Kitahara Rie (北原里英),  Kobayashi Kana (小林香菜), Suzuki Mariya (鈴木まりや), Takajo Aki (高城亜樹), Takahashi Minami (高橋みなみ), Nakagawa Haruka (仲川遥香), Nakaya Sayaka (仲谷明香), Nonaka Misato (野中美郷), Maeda Atsuko (前田敦子), Masuda Yuka (増田有華) og Yonezawa Rumi (米沢瑠美).

Der var fire medlemmer fra  SKE48 der deltog, Suda Akari (須田亜香里), Takayanagi Akane (高柳明音), Hiramatsu Kanako (平松可奈子) og Matsui Rena(松井玲奈).

Tillykke til pigerne på at være voksne, i Japan er der tradition for at man først regnes som sådan når man er 20.

Denne video uploadet af Horipro fremviser Seijin no Hi ceremonien.

Kilde natalie
Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

,