Neon Genesis Evangelions third impact er måske ikke så langt væk, nu hvor en virkelighedstro Lance of Longinus er blevet rejst til Ube City Evangelion Collaboration begivenheden.

Byen Ube i Yamaguchi præfekturet, hjemby for Evangelion instruktør Hideaki Anno, fejrer den tredje del af deres samarbejdsbegivenhed med Neon Genesis Evangelion. Samarbejdet startede den 6. oktober 2023 og løber frem til den 8. januar 2024 og omfatter en butik og andre udstillinger i Yamaguchi Ube Lufthavn, en gourmetmesse med Evangelion karakterbordskånere og madvarer i begrænset oplag, et mærke samling event i forbindelse med JR Ube linjen, en Evangelion dekoreret JR-bus, en AR app med Misato som Ubes rejseleder og pièce de résistance er en syv meter høj kopi af Lance of Longinus.

Et dobbeltstrenget, dobbeltspiralformet spyd med kapacitet til at bryde gennem en Angels AT Field, Lance of Longinus ses typisk spiddet i Lilith gennem tv-serien Evangelion. Men gennem franchisens historie er våbnet blevet implementeret på mange måder. Fra at blive brugt mod en engel og indlejret i månen i tv-serien til EVA Unit-13 med to i Rebuild filmene, den har altid spillet en integreret rolle i Evangelion serien.

Selvom der ikke er nogen officiel angivelse af hvor høj lansen i historien er, skabte Ube Steel Co. Ltd. en syv meter høj version til samarbejds-begivenheden. Desværre vil den udstillede lanse ikke have sin klassiske røde farve, men snarere den mørkegrå/sorte farve af en replika Lance set i de forskellige iterationer af Evangelion. Men det betyder ikke, at vi ikke kan se det i rødt, da det om natten vil være indhyllet i rødt lys. Lance of Longinus vil være udstillet i Tokiwa Park i en overskuelig fremtid, da der ikke blev angivet en slutdato på det officielle websted.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,