Som nogle af jer måske ved er jeg uddannet folkeskolelærer, og jeg kan godt lide at undervise og dele viden med andre (dette burde være ret tydeligt siden jeg driver siden her). Jeg underviste dog ikke kun i folkeskolen men også i ungdomsskolen, hvor jeg havde et japansk hold tilbage i 2010. Jeg har nu valgt at lette det materiale, som jeg underviste i dengang, op på nettet til inspiration og øvelse for folk der vil blive bedre til sproget. Siden det var et længere forløb deler jeg det op i flere omgange.

Kurset forudsætter at man kan en smule kana eller i det mindste har adgang til et ark med tegnene og hvordan de læses (kan meget nemt findes via Google) og formatteringen er lavet til et tekst-dokument, så det kan være den ser underlig ud her på web.

Siden dette er en nyheds- og anmeldelsesside ville et seriøst undervisningsforløb ikke passe ind her, så det ligger på min side om undervisning, iul.dkBare rolig, jeg skal nok skrive her når der kommer nye dele af kurset op så I ikke behøves følge begge sider.

Gå til: Japansk kursus for let øvede del 1

japan

Kategoriseret i:

Tagged i: