Det er blevet annonceret at der kommer en Chuunibyou film med titlen Takanashi Rikka: Kai. Det er dog kun en opsamling af første sæson, en praksis mange fans ikke just er glade for, omend den fokuserer på Rikka frem for seriens mandlige hovedperson.

Chuunibyou film på vej

Traileren afslører at den får premiere i Japan den 14 september:

Folkene bag indrømmer at “bare at lave en highlight opsamlings film ville ikke være interessant for seerne” og har derfor lovet at introducerer “nye elementer” ud fra Rikkas syn på begivenhederne, så der er en chance for at det er interessant.

Chuunibyou film på vej

Filmen har tilsyneladende ingen forbindelse til anden sæson, der kommer kort efter.

Kilde Mantan
Kilde Alafista
Kilde
Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,