Vi kender alle hans navn og hans kraftniveau, men den legendariske Son Goku ser lidt anderledes ud i den helt ny karaktertrailer til den tidligere annoncerede Dragon Ball Daima anime-serie. Serien får premiere til efteråret 2024.

Yoshitaka Yashima (Dragon Ball Super, Digimon) og Aya Komaki (One Piece) er begge angivet som serieinstruktører. Katsuyoshi Nakatsuru (Dragon Ball Z, Digimon) vil adaptere Akira Toriyamas karakterdesign til animationen. Yuuko Kakihara (Digimon Adventure tri., Urusei Yatsura 2022, Cells at Work!) vil supervise manuskripterne. Det var allerede kendt, at den nye originale serie kommer fra serieskaberen Akira Toriyama, som skal skrive både karaktererne og manuskripterne.

I Dragon Ball DAIMA bliver vores helte forvandlet til børn i løbet af plottet, hvilket giver en del ligheder med Dragon Ball GT animeen, men det burde ikke have noget at gøre med den.

Tidligere trailer

Kilde

Kategoriseret i: