Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

The Saint's Magic Power is Omnipotent sæson 2 kommer til efteråret
The Saint's Magic Power is Omnipotent sæson 2 kommer til efteråret
©橘由華・珠梨やすゆき/KADOKAWA/「聖女の魔力は万能ですⅡ」製作委員会

Anime

The Saint’s Magic Power is Omnipotent sæson 2 kommer til efteråret

Kadokawa afslørede en ny illustration og oktober premierdato for anden sæson af tv-animeen baseret på Yuka Tachibana og Yasuyuki Syuris The Saint’s Magic Power is Omnipotent (Seijo no Maryoku wa Bannō Desu) light novel serie.

Animeens hovedrolle og de fleste af dens hovedmedarbejdere vender tilbage fra den første sæson. Scott MacDonald erstatter Tomoyasu Hosoi som art director. Katsuhiro Kawano er nu krediteret som musikproducer (ikke at forveksle med den tilbagevendende medarbejder Aira Yūki, som stadig er krediteret for “musikproduktion”).

Beskrivelse

Sei, en 20-årig kontor-ansat, bliver ført væk til en helt ny verden. Desværre for Sei bragte ritualet, der tilkaldte hende – beregnet til at producere en “helgen”, der ville forvise den mørke magi – to mennesker over i stedet for én. Og alle foretrækker den anden pige frem for Sei?!
Der er dog helt fint med Sei, som forlader det kongelige palads for at starte en butik med at lave eliksirer og kosmetik med sin nyfundne magi. Forretningen blomstrer, og det er måske ikke så dårligt et liv, når alt kommer til alt… så længe hendes formodede helligdom ikke kommer tilbage for at hjemsøge hende.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...