Det er nu blevet bekræftet at anden del (eller sæson om man vil) af Sword Art Online kommer på japansk TV til juli og ikke her i foråret som rygterne oprindeligt sagde. Den kommer til at dække Phantom Bullet historien og Gun Gale Online verdenen.

Nøglebillede til anden sæson Sword Art Online

Del to af animeen vil dække bog 5 og 6 af de originale light novels, der nu er oppe på over 11 millioner eksemplarer solgt. Det vil sige “Phantom Bullet” historien, der modsat de to første fantasy-baserede historier har en mere skydevåben fokuseret kamp-stil gennem spillet GunGale Online. Der kommer også en helt ny hovedpersonen, Sinon, udover selvfølgelig Kirito (stemme af Miyuki Sawashiro).

At den kommer til sommer tyder dog desværre kraftigt på at serien kun bliver på 12 afsnit.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,