Note: Der er to Kanon animeer, en fra 2001 og en fra 2006, men grundhistorien er den samme. Billederne her er fra 2001 udgaven, der er den eneste der pt er anmeldt her på siden. Det var også den første jeg selv så dengang den var frisk på japansk TV for snart mange år siden.

Nu er vinteren ved at være slut, men lad os huske sneen og den melankoli den bringer med sig en sidste gang med den rørende anime Kanon.

Da Yuichi’s forældre må flytte hele tiden pga. deres arbejde og endda også bliver sendt til udlandet, flytter han op til sin tante Akiko i en lille by nord på, hvor også hans kusine Nayuki bor. For mere end 7 år siden tilbragte han altid sine ferier der, men så mistede de kontakten. Nayuki er dog meget begejstret for nu at skulle gå i samme klasse som sin fætter, og glæder sig til at genoptage det venskab de havde. Dog er hun ærgerlig over at Yuichi næsten intet kan huske fra sin barndom.
Lidt efter lidt møder Yuichi fire piger på hans alder, som alle ser ud til at have en forbindelse til hans fortid, men ingen af dem hjælper ham bevidst på vej til at huske noget. Ved alle møderne med de forskellige piger begynder han i sin underbevidsthed at se scener fra hans barndom, men er ikke sikker på om det er drømme eller virkelighed….

Læs hele anmeldelsen

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,