Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Attack on Titan sæson 2 i produktion

Attack on Titan sæson 2 i produktion

På Animagic 2014, den største con i Tyskland og en af de største i Europa med over 15.000 deltagere, var nogle af folkene bag den enormt populære Attack on Titan anime serie gæster. Producent George Wada afslørede at anden sæson er i de tidlige produktions stadier, men han ville ikke sige noget om plot eller give en tidsramme for hvornår anden sæson vil blive vist på japansk TV.

Attack on Titan sæson 2 i produktion

Mit eget bud er stadig at anden sæson af Attack on Titan vil komme efter den sidste anime biograf-film, der kommer til foråret 2015, og måske først efter de to live action biograf-film – men de vil måske dække plottet fra en helt anden vinkel så de to udgaver er måske forskellige nok til at de ikke vil synkronisere dem.

Kilde Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Der kommer endnu en sæson af den populære superhelte serie My Hero Academia.

Anime

Den søde romantiske serie Horimiya får en spinoff til sommer.

Anime

Fantasy serien Sugar Apple Fairy får allerede en anden sæson til sommer.

Anime

Den umage Spy x Family familie vender tilbage med anden sæson til efteråret og en film til jul.