Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime udgave af Owari no Seraph har offentliggjort premiere dato, tema sangene og kunstnerne bag og to roller mere i serien.

Yuuki Aoi og Suzumura Kenichi kommer med i serie. Yuuki er Krul Tepes, dronningen der styrer vampyr byen Sanguinem.  Hun er den Tredje Progenitor og den der gav sit eget blod til Mikaela. Suzumura er Crowly, endnu et medlem af den Trettende Progenitor der hører til Ferid Bathory.

Sawano Hiroyuki producerer på åbnings og slut tema sangene.  SawanoHiroyuki[nzk]: Gemie står får åbnings tema sangen X.U. og SawanoHiroyuki[nzk]: Yosho står for slut tema sangen scaPEGoat.  Begge tema sange udkommer som singler den 20 maj.

Første del af TV anime serien kommer på japansk TV den 4 april 2015, og anden del kommer til efterår 2015 sæsonen.

Owari no Seraph TV anime info

Kilde Kitakubu

Kategoriseret i:

Tagged i: