Phat Company udgiver en nendoroid af Eila Ilmatar Juutilainen, aurora (nordlys) heksen der flyver i kamp med et indblik i fremtiden i den stadigt populære Strike Witches anime franchise.

Nendoroid Eila Ilmatar Juutilainen er den niende Nendoroid baseret på Strike Witches, så man kan efterhånden samle et skvadron af dem.

Hun kommer med tre forskellige ansigter, ligesom de fleste nendoroids: et normalt selvsikkert udtryk, et  modigt udtryk til kamp og det af fans elskede udtryk hun har når hun påstår ting der er umuligt.

Blandt ekstra dele er der hendes MG-42 maskin-gevær som hun kan holde i begge hænder og hendes Bf109K4 Striker Unit. Propellerne på Striker Unit kommer i to udgaver, så man kan skifte mellem kørende og stille udgaver, og hendes ræve-ører og -hale kan også tages af så man hurtigt kan skifte mellem hende flyvende og på jorden. Hun har også et tarot kort med, en thumbs-up hånd del og en katte udsmykning så man kan virkelig genskabe mange forskellige scener fra serien.

Nendoroid Eila Ilmatar Juutilainen udkommer til februar 2016 og kan bl.a. bestilles hos AmiAmi til en anbefalet pris på ¥4536 (252kr), men hvis man forudbestiller hende tager de kun ¥3490 (194kr).

Kategoriseret i: