Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Spil

Shingeki no Kyojin spil teaser trailer 2

Shingeki no Kyojin spil teaser trailer 2

Her er den seneste trailer for Koei Tecmos kommende Shingeki no Kyojin / Attack on Titan spil, men vi ser kun gamle klip deri og får ikke reel ny information om spillet, men den holder selvfølgelig hype og forventningerne til spillet oppe.

Koei Tecmo har dog afslrøet at spillerens sværd kan blive slidt og at deres 3D maneuver gear kan løbe tør for brændstof, hvilket kan gøre kampene mere taktiske ikke kun ren action hvor man bare kæmper uden at planlægge.

Shingeki no Kyojin spillet har stadig ikke fået et navn på trods af at det udkommer her til vinter i Japan til PS4, PS3 og den håndholdte Vita. Det er allerede planlagt til at udkomme i Vesten engang i 2016, de har indset at universet også er populært herovre.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En trailer der giver en forsmag på den episke, afsluttende kamp i de kommende to sidste Sailor Moon film, der kommer til sommer.

Anime

Her er den tredje trailer til den kommende forårs serie om et offer til en dyrisk konge der ikke ender med at være så...

Anime

Vi kan sætte tjek ved endnu en sportsgren som anime: Cykelløb for kvinder.

Anime

Til næste vinter kommer Shaman King efterfølgeren om næste generation.