Efter at Naoto, RyuZU, Marie og Halters mission for at redde Kyoto lykkedes, må gruppen ligge lavt. Mærket som terrorister og med Marie formodet død, beslutter de nye allierede at indsamle mere information, mens de lever gymnasieelevers hverdag – noget Marie ikke er vant til! Mens hun er undercover, modtager Marie værdifuld information gennem en kodet besked: Regeringen misbruger stadig kernedele for at bringe civile i fare. I mellemtiden ønsker RyuZU at finde sin lille “søster”, AnchoR, men da den anden robot dukker op, er hun så en ven eller fjende?

Om bogen

Dele af denne bog virker lidt som et mellemspil, men historien går generelt fremad og vi ser en smule om personerne.

Dialogen i dette bind understreger tydeligt hvordan de to hovedpersoner “lyder” som højlydte teenagere, omend det betyder noget banden her og der.
En frustrerende ting er til gengæld hvordan Marie shames og nedgøres for at lokke hende frem, det skal selvfølgelig virke ubehageligt, men det gør det virkelig også og på en eller anden måde upassende i en historie af den her slags.

Læs om bog et, to eller den fulde anmeldelse af serien for at se om det blev indfriet.

Galleri

Baseret på fysisk udgave fra Seven Seas og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,