“I dag … vi synger et kor af frygt sammen!”

Fra idol produktion spil “THE IDOLM@STER Cinderella Girls” kommer der en 1/7 skala figur af Koume Shirasaka. Figuren er baseret på ‘Halloween Nightmare’ versionen af Koume og fanger trofast hendes stilling og tøj fra den oprindelige illustration. Detaljerne påhendes outfit såsom edderkoppe-spind mønstrene på ærmerne, de forskellige bandager svøbt omkring hendes arme og ben samt den kranie-formede mikrofon hun holder i hånden er alle blevet trofast genskabt i figur form!

Figuren leveres også  komplet med en diorama base, der bringer kirkegård atmosfæren fra den oprindelige illustration med søde små spøgelser flyder rundt om Koumechan og zombie hænder der rækker fra jorden frem!! Vær sikker på at have en god Halloween aften til næste år med Koume-chan hvor hun smiler oven på en gravsten i din figur samling!

THE IDOLM@STER Cinderella Girls – Koume Shirasaka Halloween Nightmare Ver. 1/7 figuren er planlagt til udgivelse til september 2017 af MAX Factory til en anbefalet pris på ¥16.000. AmiAmi tager dog kun ¥12.380. Du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i: