Personalet bag TV-anime-adaptionen af Makiko Nagaokas Keiken Zumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai Suru Hanashi (You Were Experienced, I Wasn’t, And This is How We Started Dating) (også kaldet Kimizero) light novel serie afsløret fredag animeens første teaser-reklame video, rollebesætning, flere medarbejdere og 2023-premiere.

Trailer

Beskrivelse

Historien

handler om forholdet mellem Ryūto Kashima, en dyster social udstødt, og Runa Shirakawa, en populær pige i skolen. Deres forhold begynder, da Ryūto må invitere Runa ud fordi han har tabt et spil, og hun ender med at gå ud med ham efter at have sagt “Nå, jeg er jo ledig lige nu.”
De har helt forskellige sociale cirkler og helt forskellige hobbyer, men efterhånden som de hænger ud med hinanden, begynder de at genkende og endda acceptere disse forskelle som noget at binde sig til.

Illustration

Keiken Zumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai Suru Hanashi laves til anime

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,