Melek ‘prinsessen’ klædt i lilla rustning.

Fra den populære light novel og anime-serie ‘Date A Live‘ kommer en Nendoroid af hovedpersonen, Tohka Yatogami! Hun er iført hendes smukke Astral kjole og også kommer med sit sværd, ‘Sandalphon’ – som begge gør brug af transparente dele. Hun kommer med tre udtryk herunder hendes standard udtryk, et råbende udtryk og et flovt udtryk.

Andre valgfrie dele omfatter slashing effekt dele og skyde effekt dele til at hjælpe dig genskabe dine foretrukne kampscener fra serien. En valg-liste som dem, der ses i dating sims, er også inkluderet for ekstra sjov!

Nendoroid – Date A Live: Tohka Yatogami er planlagt til at blive gen-udgivet til marts 2017 af Good Smile Company. Den anbefalede pris er ¥4200, men AmiAmi tager kun ¥3350. Du kan dog sikkert også finde hende andre steder til en billigere pris.

Kategoriseret i: