Hanebado! Badminton Manga Gets Summer TV Anime

Liden Films animerer historien om en talentfuld, tilbageholdende badminton team rekrut spillet af Hitomi Ohwada.

Beskrivelse

Mangaens historie begynder med Kentarō Tachibana, badminton-træner for Kitakomachi High Schools badminton team. Han er bekymret over at holdet har så få medlemmer, at det ikke engang kan deltage i konkurrencer, men så lægger han mærke til en elev ved navn Ayano Hanesaki, som nemt klatrer op i et stort træ på skolens grund, og derved tydeligt demonstrerer fremragende motoriske færdigheder. Tachibana forsøger at få Ayano til at deltage på badmintonholdet, men finder ud af, at Ayano hader badminton.

Link: www.animenewsnetwork.com/news/2018-02-04/hanebado-badminton-manga-gets-summer-tv-anime/.126472

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,