"God Eater Resonant Ops" RPG app afslører forårs udgivelse, anime kortfilm adaptation

“God Eater Resonant Ops” RPG app afslører forårs udgivelse, anime kortfilm adaptation

10. februar 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Moetron News – “God Eater Resonant Ops RPG App Reveals Spring…

"God Eater Resonant Ops" RPG app afslører forårs udgivelse, anime kortfilm adaptation

Bandai Namco Entertainment meddelte mandag, at dets God Eater Resonant Ops smartphone rollespil vil udkommer til iOS og Android-enheder til foråret. Spillet vil være gratis at spille og vil have ekstraudstyr i spillet, der koster ekstra.

Firmaet meddelte også, at spillet inspirerer et “kort anime project” med titlen God Eater Resonantoka Gekijou. (God Eater Reso-Something-or-Other Theatre). Paraco Sasahara instuerer anime og håndterer også seriens komposition. Passione og Creators in Pack animerer serien, og DMM.futureworks krediteres med animationssamarbejde. Katsuzo Hirata er animations character designer, og Taichi Hatanaka er animations producenter.

Link: moetron.news/post/170528670315/god-eater-resonant-ops-rpg-app-reveals-spring