Moetron News – “God Eater Resonant Ops RPG App Reveals Spring…

godeater

Bandai Namco Entertainment meddelte mandag, at dets God Eater Resonant Ops smartphone rollespil vil udkommer til iOS og Android-enheder til foråret. Spillet vil være gratis at spille og vil have ekstraudstyr i spillet, der koster ekstra.

Firmaet meddelte også, at spillet inspirerer et “kort anime project” med titlen God Eater Resonantoka Gekijou. (God Eater Reso-Something-or-Other Theatre). Paraco Sasahara instuerer anime og håndterer også seriens komposition. Passione og Creators in Pack animerer serien, og DMM.futureworks krediteres med animationssamarbejde. Katsuzo Hirata er animations character designer, og Taichi Hatanaka er animations producenter.

Link: moetron.news/post/170528670315/god-eater-resonant-ops-rpg-app-reveals-spring

Kategoriseret i: