Happy Sugar Life Horror Manga Gets TV Anime in July

Tomiyaki Kagisoras serie er centreret om high school pige obsessiv kærlighed til yngre pige premieres i juli.

Kana Hanazawa og Misaki Kuno har hovedrollerne i Ezo’las anime sammen med KanColles Keizou Kusakawa.

Beskrivelse

Den psykologiske horror mangas historie handler om en smuk gymnasiepige, der hedder Satō Matsuzaka, som mener, at hun endelig har fundet kærlighedens betydning, da hun begynder at bo sammen med en yngre pige. Tidligere nægtede Satō aldrig tilnærmelser fra nogen fyr omkring hende, men det ændres, da hun møder pigen Shio. Baggrunden og alderen på den mystiske pige er uklar. Når Satō er med Shio, oplever hun en meget sød følelse, som hun forstår som kærlighed. For at beskytte den følelse er Satō villig til at gøre alt, selvom hvis betyder at begå mord.

Kategoriseret i: