Ifølge en undersøgelse fra Mecha Comic indrømmer 31% af japanske kvinder at have været en partner utro, men kun 6% er nogensinde blevet fanget i det, hvilket betyder, at lidt over 80% af de faste kærester er blevet bedragede.

Dette repræsenterer i det mindste en forbedring fra situationen for ni år siden, da 45% af kvinderne blev opdaget i utroskab.

De undersøgelser fandt også ud af, at japanske mænd var lidt mere utro (eller måske mere ærlige) end kvinderne, men de var meget værre ved at skjule deres aktiviteter, men næsten halvdelen af ​​mandlige utro blev fanget. I alt har 38% af mændene indrømmet at være utro, og 18% af mændene er blevet fanget i utroskab.

Formentlig, selv om kun 6% af kvinderne sagde, at de var blevet fanget, sagde 29% af mændene, at de var blevet bedragede, og 23% sagde, at de havde opdaget deres partner i at være utro (hvilket betyder, at hun ikke tilstod handlingen). 38% af kvinderne sagde, at de var blevet bedragede, hvilket betyder, at antallet af mænd, der er utro og antallet af kvinder, der er blevet bedraget, er perfekt. 35% af kvinderne sagde, at de havde fanget deres partner i handlingen, hvilket tyder på, at mænd sandsynligvis ikke vil tilstå eskapader uden for forholdet.

Årsagerne til utroskab var ret ens for både mænd og kvinder, da 43% af utro kvinder og 47% af utro mænds sagde, at de fandt en person, de kunne lide bedre, mens 19% af kvinderne og 14% af mændene sagde, at nogen lagde an på dem og de “gik med strømmen”. 22% af kvinderne og 24% af mændene var trætte af deres partnere og resten nævnte “andre grunde” til at være utro.

På spørgsmålet om hvilke adfærd der udgjorde utroskab, sagde 9% af kvinderne og 6% af mændene at det gå ud og spise sammen var at være utro, 19% af kvinderne og 20% ​​af mændene sagde, at kramning gik over stregen (en indikation af japanernes holdninger til fysisk intimitet). 27% af begge køn sagde at stregen gik ved at kysse og 28% af mændene og 32% af kvinderne sagde, at det kun var utroskab, hvis samleje er involveret. Resten drog stregen et andet sted, hvilket indebærer, at selv samleje med en anden partner måske ikke ses som utroskab hos 3% af kvinderne og 2% af mændene.

Interessant nok udtalte næsten tre fjerdedele af både mandlige og kvindelige respondenter, at den streg, der definerede det at være utro, var forskellig for mænd og kvinder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,