Jojo’s Bizarre Adventure skaberen Hirohiko Araki meddelte, at mangaens femte historiebue får en anime.

Meddelelsen kom i slutningen af en Jojo kunstudstillings pressekonference. Araki sagde den del fem Ougon no Kaze (Golden Wind på engelsk), afJojo anime serien vil begynde til efteråret. Meddelelsen kom kl. 56:17 i videoen ovenfor.

Jojo's Bizarre Adventure Part 5: Golden Wind manga kommer som TV anime til oktober

Ovenfor er animeets første nøglebillede. David Production, som håndterede animationsopgaver for de foregående fire anime-sæsoner, vender tilbage igen. Den seneste tv-serie, JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable, begyndte i 2016.

Den oprindelige sytten bind Ougon no Kaze manga ark løb mellem 20. november 1995 og 5. april 1999.

Jojo’s Bizarre Adventure Golden Wind vil begynde på TV i Japan til oktober 2018.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,