En hjemmeside åbnede torsdag for at annoncere tv-anime-adaptionen af Satoshi Mizukamis Sengoku Youko (Warring States Yōko) manga. Hjemmesiden afslørede animeens trailer, illustration, hovedrolle, personale og premiere til januar 2024.

Action-mangaen bliver adaptert af WHITE FOX studiet, hvor instruktør Masahiro Aizawa (Hakyu ​​​​Hoshin Engi) har ansvaret. Jukki Hanada (Steins; Gate) står for manuskripterne, mens Yousuke Okuda (In the Heart of Kunoichi Tsubaki) står for karakterdesigns. Evan Call (Violent Evergarden) er ansvarlig for musikken. Animeserien vil sendes i tre på hinanden følgende cours (kvartaler) på japansk tv fra januar 2024.

Sengoku Youko mangaen laves til anime
© 水上悟志/マッグガーデン・戦国妖狐アニメ化事業部

Roller

Følgende roller er kendt:

  • Soma Saito som Jinka
  • Yuki Takada som Tama
  • Ryohei Kimura som Shinsuke
  • Tomoyo Kurosawa som Shakugan
  • Hiroki Nanami som Senya
  • Maaya Uchida som Tsukiko

Beskrivelse

Verden er opdelt i to fraktioner: mennesker og monstre kaldet “katawara”. På trods af at hun er en “katawara”, elsker Tama mennesker og lover at beskytte dem mod det onde, selvom det betyder at bekæmpe sin egen slags. Hendes stedbror, Jinka, hader på den anden side mennesker, selvom han for det meste er en. De to søskende er ledsaget af en fej sværdkæmper ved navn Shinsuke, som ønsker at blive stærkere.

Kilder

Kategoriseret i: