Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Hatsune Miku skifter fra Vocaloid

Hatsune Miku skifter fra Vocaloid

På Magical Mirai 2019 fortalte Wataru Sasaki, leder af Crypton Future Medias Piapro Character udvikling, om Hatsune Miku og de andre Piapro Character vocal synth software programmer fremad.

Der kommer til at ske store ting, reelt de største siden Miku udkom i 2007, da Crypton Future Media skifter Hatsune Miku og de andre karakterer væk fra Yamahas VOCALOID engine – de vil altså ikke være Vocaloids længere (det skal nok blive rodet i fanmiljøet der ser det som mere end software).

De vil dog ikke ændre på nogen af stemmerne og vil forsøge at sørge for at alle tilføjelsesprogrammer osv. stadig vil fungere fremadrettet.
De vil til gengæld få mere fleksibilitet i udviklingen fremad, f.eks. vil de kunne opdatere voice banks uden at skulle ændre hele softwaren.

Læs mere

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Trailere for kommende serier vinteren 2023, fra buddies og brydning over papirs krig mod flammer til en tidlig pension og så en film om...

Figurer og merchandise

Kommende figuer af smukke piger i markante kostumer.

Anime

En række trailere for kommende anime film og serier i efteråret 2022. Herunder er der bl.a. den længe ventede Bleach efterfølger og Makoto Shinkais...