Det er allerede kendt, at anden sæson af “BLUE LOCK” vil få premiere til oktober, og nu er der kommet en konkret dato: 5. oktober 2024. Den bliver på 14 afsnit. Besætningen vil også blive udvidet til at omfatte to nye medlemmer.

Teaser

Ny roller

  • Satoshi Hino som Oliver Aiku
  • Akihisa Wakayama som Shuto Sendo
BLUE LOCK S02 premiere-info
©金城宗幸・ノ村優介・講談社/「ブルーロック」製作委員会

Beskrivelse

Efter et katastrofalt nederlag ved VM i 2018, kæmper Japans hold for at omgruppere. Men hvad mangler der? En absolut Ace Striker, som kan guide dem til sejren. Det japanske fodboldforbund er opsat på at skabe en angriber, der hungrer efter mål og tørster efter sejr, og som kan være det afgørende instrument til at vende en tabt kamp…og for at gøre det har de samlet 300 af Japans bedste og dygtigste ungdomsspillere. Hvem vil dukke op for at lede holdet…og vil de være i stand til at out-muskle og out-ego alle, der står i vejen for dem

Kilde

Kategoriseret i: