Den livestreamede “Sneaker Bunko 35th Anniversary Festa!” special annoncerede at et nyt bind i Nagaru Tanigawas Haruhi Suzumiya light novel serie er under produktion. Franchise-illustratoren Noizi Ito tegnede en illustration til annonceringen af Suzumiya Haruhi no Gekijō (The Theatre of Haruhi Suzumiya) bogen:

Haruhi Suzumiya franchisen får en ny roman og koncert
©2007,2008,2009 谷川 流・いとうのいぢ/SOS団

Søndagens scenebegivenhed annoncerede også, at den “legendariske” koncertbegivenhed i 2009 “Suzumiya Haruhi no Gensō” vender tilbage efter 15 år. “Suzumiya Haruhi no Gensō Revival” vil køre i Kawaguchi Lilia Hall den 20. januar 2024 med gæsterne Aya Hirano, Minori Chihara, emcee Minoru Shiraishi og Megumi Matsumoto (som deres respektive karakterer). Komponisten Satoru Kousaki vil også optræde som et “midlertidigt SOS Brigade-medlem.” Den tilfældige lodtrækning om forhåndssalg af billetter løber frem til den 8. oktober.

Haruhi Suzumiya franchisen får en ny roman og koncert
©2007,2008,2009 谷川 流・いとうのいぢ/SOS団

Kilder

Kategoriseret i: