Suppose a Kid From the Last Dungeon Boonies Moved to a Starter Town light novels laves til TV anime

Forfatter Toshio Satō og illustrator Nao Watanukis Suppose a Kid From the Last Dungeon Boonies Moved to a Starter Town (Tatoeba Last Dungeon Mae no Mura no Shōnen ga Joban no Machi de Kurasu Yō na Monogatari) light novel serien laves til en TV anime serie.

Beskrivelse

Lloyd er en startende eventyrer, hvis drøm er at opdage “ægte styrke” i hovedstaden, som han altid har beundret, på trods af at han er vokset op med naboer, der altid betragtede ham som svag. Historien starter med, at han forlader sin hjemby, som lige tilfældigvis er placeret lige ved siden af… en af de farligste dungeons i verden?! Lloyd tænker måske på sig selv som magtesløs, men da han rejser til byen, der fungerer som startby for eventyrere, kunne forskellen mellem ham og alle andre ikke være mere markant!

Læs mere

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,