Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

My Dress-Up Darling anime info

My Dress-Up Darling TV anime trailer
©Shinichi Fukuda/SQUARE ENIX, "Kisekoi" Production Committee

Årets 21. nummer af Square Enix’ Young Gangan magazine afslørede i fredags medarbejderne bag TV-anime serien baseret på Shinichi Fukudas My Dress-Up Darling (Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru) manga.

Anime seriens officielle websted afslørede også en ny illustration (ovenfor).

Keisuke Shinohara (Black Fox, A3! Season Spring & Summer) instruerer anime serien hos CloverWorks. Yoriko Tomita (As Miss Beelzebub Likes, Osamake: Romcom Where The Childhood Friend Won’t Lose) er ansvarlig for seriens manuskripter. Kazumasa Ishida (Kiznaiver, Saekano the Movie finale character design assistent) designer karaktererne og fungerer som chef animationsinstruktør Takeshi Nakatsuka (Magical Girl Ore, Brothers Conflict) komponerer musikken, og Akiko Fujita er lydinstruktør.

Beskrivelse

Traumatiseret af en barndomshændelse med en ven, der ikke kunne lide hans kærlighed til traditionelle dukker, lever den håbefulde dukkemager Wakana Gojō sine dage som en ener og finder trøst i hjemkundskabslokalet på sit gymnasium.
For Wakana er folk som den smukke Marin Kitagawa, en trendy pige, der altid er omgivet af en flok venner, praktisk talt en fremmed fra en anden verden.
Men da den muntre Marin – en der aldrig har været genert – får øje på at Wakana syr en dag efter skolen, bryder hun ind i hans boble med det formål at binde sin stille klassekammerat til sin hemmelige hobby: cosplay.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X