Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Hidden Dungeon Only I Can Enter TV anime billede og info

The Hidden Dungeon Only I Can Enter TV anime billede

Som rapporteret i går har Kodansha annonceret at Meguru Setos The Hidden Dungeon Only I Can Enter (Ore Dake Haireru Kakushi Dungeon ~ Kossori Kitaete Sekai Saikyō) light novel serie danner grundlag for en TV anime. Kodansha afslørede også folkene og et billede (ovenfor), hvilket ikke var med i går. Beskrivelsen her er også lidt bedre grundet bedre oversættelse.

Folkene bag

Kenta Onishi (My Roommate is a Cat, Science Fell in Love, So I Tried to Prove it assisterende instruktør, Clockwork Planet afsnit instruktør) instruerer anime serien hos Okuruto Noboru (Chō Jigen Game Neptune The Animation: Nepu no Natsuyasumi). Kenta Ihara (Saga of Tanya the Evil, Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious, Shachibato! President, It’s Time for Battle!) står for seriens manuskript. Yuya Uetake (My Roommate is a Cat, The Rising of The Shield Hero key animator, SING “YESTERDAY” FOR ME key animator) er character designer.

Beskrivelse

Noir er søn af en mindre adelig med meget lidt værdi i sit navn andet end et jobtilbud – hvilket annulleres, før han endda kan starte sin første dag. Han har dog en sjælden egenskab: Den magiske evne til at konsultere en stor vismand, selvom det at bruge færdigheden giver ham frygtelig hovedpine! Han er usikker på, hvad hans fremtid vil bringe, og han udnytter sin adgang til vismanden for at få råd om, hvordan han kan komme videre og henvises til en hemmelig dungeon fyldt med sjældne dyr og magiske genstande. Det er her Noir vil træne, samle erfaringer og rigdom, indtil han er stærk nok til at ændre sin skæbne.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.