Connect with us

Hi, what are you looking for?

Film og TV

Motoko i noh kostume i Ghost in the Shell VR noh teater stykke

Det kommende noh-teaterstykke baseret på Masamune Shirows Ghost in The Shelk cyberpunk manga, “VR Noh”, genskaber et virtual reality-rum på scenen ved hjælp af forskellige avancerede teknologier, som publikum kan opleve uden 3D-briller.

Ledsaget af taglinen “At gå til den cyberverden, der er uden for traditionen”, bærer hovedpersonen Motoko Kusanagi en lilla Noh teaterkåbe (karaori) med en guld og rød vifte på det ny billede (ovenfor).

“VR Noh Ghost in the Shell” instrueres af Shutaro Oku, der tidligere arbejdede på teaterstykket baseret på af Ghost in The Shell Arise i 2015 ud fra et manus af Junichi Fujisaku, en af manuskriptforfatterne til Ghost in the Shell : Stand Alone Complex TV anime serien i 2002-2003. Stykket planlægges at blive opført på Setagaya Public Theatre i Tokyo to gange den 22. august og en gang den 23. august. Salget af billetter begynder den 20. juni.

Kilde

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X