Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Motoko i noh kostume i Ghost in the Shell VR noh teater stykke

Motoko i noh kostume i Ghost in the Shell VR noh teater stykke

Det kommende noh-teaterstykke baseret på Masamune Shirows Ghost in The Shelk cyberpunk manga, “VR Noh”, genskaber et virtual reality-rum på scenen ved hjælp af forskellige avancerede teknologier, som publikum kan opleve uden 3D-briller.

Ledsaget af taglinen “At gå til den cyberverden, der er uden for traditionen”, bærer hovedpersonen Motoko Kusanagi en lilla Noh teaterkåbe (karaori) med en guld og rød vifte på det ny billede (ovenfor).

“VR Noh Ghost in the Shell” instrueres af Shutaro Oku, der tidligere arbejdede på teaterstykket baseret på af Ghost in The Shell Arise i 2015 ud fra et manus af Junichi Fujisaku, en af manuskriptforfatterne til Ghost in the Shell : Stand Alone Complex TV anime serien i 2002-2003. Stykket planlægges at blive opført på Setagaya Public Theatre i Tokyo to gange den 22. august og en gang den 23. august. Salget af billetter begynder den 20. juni.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ny trailere for kommende dark fantasy og cyberpunk serier samt annonceringer af flere ny, herunder otaku elver, dovne præstinder og en romantisk skoleelev.

Anime

Lad mig starte med at afklare en ting: dette er ikke den tredje serie i en række, titlen giver mere mening når man har...

Anime

Anden sæson af serien får premiere til maj 2022 på Netflix.

Film og TV

Nok ikke noget vi får at se, men kostumerne ser flotte ud!