Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Rent-A-Girlfriend anime fuld promo 1

rental girlfriend anime teaser

Her er den første fulde trailer for den kommende TV anime serie baseret på Reiji Miyajimas Rent-a-Girlfriend (Kanojo, Okarishimasu) manga. Serien får premiere den 10 juli 2020.

Beskrivelse

Efter at blive dumpet af sin kæreste forsøger den følelsesmæssigt knuste universitetsstuderende Kazuya Kinoshita at fylde tomrummet i hans hjerte gennem en leje kæreste fra en mobilapp. Først ser Chizuru Mizuhara ud til at være den perfekte pige med alt, hvad han muligvis kunne bede om: flot udseende og en sød, omsorgsfuld personlighed.

Efter at have set blandede meninger om hendes profil efter deres første date og stadig plaget af hans tidligere forhold, mener Kazuya, at Chizuru bare leger med mænds hjerter og giver hende en negativ vurdering. Vred over at hendes klient ikke har respekt over for hende, afslører Chizuru sin sande natur: sassy og temperamentsfuld, det modsatte af Kazuyas første indtryk. I det øjeblik modtager Kazuya nyheden om sin bedstemors sammenbrud og bliver tvunget til at tage Chizuru med sig til hospitalet.

Selvom det viser sig at ikke være noget alvorligt, er hans bedstemor i ekstase over, at Kazuya endelig har fundet en seriøs kæreste, hvilket altid havde været hendes ønske. Ude af stand til at fortælle hende sandheden, tvinges Kazuya og Chizuru til et falskt forhold – de lader som om de virkelig er kærester.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.