Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Detektiv Conan – The Scarlet Bullet film udskudt til 2021 grundet COVID-19

detektiv conan 2020 film bliver

Den officielle Twitter-konto for den nye Detective Conan film, der skulle have haft premiere i de japanske biografer i april i år, meddeller at den er blevet udsat til april 2021. Årsagen hertil er den nuværende korona-pandemi. Det er den24. film i franchisen.

Tomoka Nagaoka (Detective Conan: The Fist of Blue Saphire) vil igen instruere og Takeharu Sakurai (Detective Conan: Zero the Executor) vil bidrage med manuset. Musikken er komponeret af Katsuo Ono.

Beskrivelse

Japan afholder det kommende World Sports Games (WSG), verdens største sportsbegivenhed, i Tokyo. “Det Japanske Bullet-tog” er det første vakuumrørs-tog i verden bygget med den nyeste japanske teknologi, og åbningen forventes at falde sammen med starten af ​​WSG. Toget skal køre fra Nagoya til Tokyo med op til 1000 km/t. Dog sker der en mærkelig hændelse til en fest for velkendte og vigtige sponsorer, hvilket fører til en kæde af kidnapninger af indflydelsesrige personer. Conan genkender en mulig forbindelse til serie-kidnapninger til WSG i Boston, der fandt sted 15 år tidligere…

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.