Forår 2023

The Café Terrace and Its Goddesses teaser

Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Kouji Seos The Café Terrace and Its Goddesses (Megami no Café Terrace) manga afslørede animeens hovedrolle, personale bag, nøgle illustration, teaser trailer og april 2023 premiere.

Trailer

Beskrivelse

Megami no Café Terrace er en romantisk haremskomedie, der handler om Hayato Kasukabe, en mand, der kom ind på Tokyo University i sit første forsøg, men modtager nyheden om sin bedstemors bortgang. Han vender tilbage til sin families cafe og sit barndomshjem for første gang i tre år, men der finder han fem piger, der arbejder i cafeen, som alle hævder at være en del af hans bedstefars familie.

Kilder

2023

The Marginal Service ny original TV anime

En hjemmeside blev lanceret sidste torsdag for at annoncere Cygames’ originale TV-anime The Marginal Service, og den udsendte animeens teaser-reklame video, hovedrolle, hovedpersonale og premiere i 2023.

Mere konkret om serien, herunder hvad historien går ud på, er endnu ikke afsløret.

Trailer

Kilde

Crunchyroll

2024

i☆Ris stemmelægger idol gruppen får anime film

Koncerten “i☆Ris 10th Anniversary Live~a Live~” annoncerede at i☆Ris stemmeskuespillerinde idol gruppen inspirerer en anime-film, i☆Ris the Movie -Full Energy!!-, der får premiere i 2024.

Kilde

Ukendt

That Time I Got Reincarnated as a Slime får tredje TV anime sæson

Personalet bag That Time I Got Reincarnated as a Slime: Scarlet Bond (Tensei Shitara Slime Datta Ken: Guren no Kizuna-hen), franchisens kommende anime-film, annoncerede under en tidlig visning i Tokyo sidste onsdag, at That Time I Got Reincarnated as a Slime (Tensei Shitara Slime Datta Ken) TV anime serien får en tredje sæson. Personalet løftede sløret for en vigtig illustration:

Illustration

That Time I Got Reincarnated as a Slime får tredje TV anime sæson

Hvornår sæson tre begynder er endnu ikke afsløret.

Kilder

The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash fantasy romaner laves til TV anime

TO Books annoncerede sidste fredag at Honobonoru500 og Namas The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash (Saijaku Tamer wa Gomihiroi no Tabi o Hajimemashita.) light novel serie inspirerer en TV anime adaption.

Animeens teaser-side afslørede nedenstående illustration til animeen, men afslørede ikke yderligere information.

Illustration

The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash fantasy romaner laves til TV anime

Beskrivelse

Unge Ivy har det hårdt. Selvom hun har få minder fra sit tidligere liv, blev hun genfødt i en RPG-lignende verden som den svageste klasse, og endnu værre, som den svageste rang. Som Tamer uden stjerner ønsker selv hendes forældre intet med hende at gøre, og hun indser hurtigt, at hun skal overleve på egen hånd. Hun lærer at leve af jorden og redde, hvad hun kan fra andres efterladenskaber. Men da Ivy formår at tæmme Sora, en simpel slime, ændrer alt sig for dem begge. Der er noget særligt ved dette skrøbelige lille monster, og Ivys omsorg vil bringe det bedste frem i dem begge!

Kilde

Kategoriseret i: