Film

Live-action Keep Your Hands Off Eizouken! ny premiere dato

Efter at live-action Keep Your Hands Off Eizouken! filmen blev udskudt i foråret på grund af COVID-19 har vi ventet på en ny premiere dato, den er nu kommet: filmen kommer endelig i de japanske biografer den 25 september 2020.

Live-action Night Beyond the Tricornered Window boys-love film teaser

Den officielle hjemmeside for live-action-filmen baseret på Tomoko Yamashitas Night Beyond the Tricornered Window (Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru) boys-love manga har udgivet en teaser-trailer og det første plakat billede for filmen i går torsdag. Videoen viser hovedperson Mikados magt til at se det overnaturlige og Hiyakawa og Mikados skæbnesvangre første møde.

Filmen får premiere i Japan den 30 oktober 2020.

Live-Action The Night Beyond the Tricornered Window boys-love film teaser

Manga

Haikyu!! mangaen når højdepunktet for den sidste ark

Dette års nummer 31 af Shueishas Weekly Shonen Jump magasin afslørede mandag, at Haruichi Furudates Haikyu!! manga vil nå toppen af ​​sin sidste ark i magasinets nummer 32 den 13. juli 2020 .

De næste to udgaver af magasinet (nummer 32 og 33) vil indeholde ekstra lange kapitler. Haikyu!! vil ikke kun være på forsiden af ​​nummer 32 men det nye kapitel har også farvede ekstra sider.

TV

Mari Okadas O Maidens in Your Savage Season manga laves til live-action serie

August nummeret af Kodanshas Bessatsu Shōnen Magazine annoncerede torsdag, at Mari Okada (Anohana, Hanasaku Iroha) og Nao Emotos O Maidens i din Savage Season (Araburu Kisetsu no Otome-domo yo) manga inspirerer ´ en live-action TV-serie.

Beskrivelse

Pigerne i en gymnasie litteratur klub har et spørgsmål til at bryde isen for at lære hinanden at kende: besvar spørgsmålet, “Hvad er en ting, du vil gøre, før du dør?” En af pigerne udbryder “Sex.” De forudser ikke hvilke hvirvelvinden, der frigøres af det ord, der skubber hver af disse piger med forskellige baggrunde og personligheder ud på deres egne klodsede, sjove, smertefulde og følelsesmæssige stier mod voksenlivet.

Spil

Sword Art Online Alicization: Lycoris story-trailer

Spillet udkommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC i dag den 10. juli 2020.