Film

Sonic the Hedgehog 2 live action film til april 2022

Den første live action Sonic film var rimeligt populær og antydede kraftigt at de lagde op til at lave en toer, så det undrer ikke at den nu er annonceret.

Sonic the Hedgehog 2 live action film til april 2022

Kilde

Crunchyroll

Forlystelsespark

Byggeriet af Ghibli forlystelsesparken er begyndt

Opførelse af en temapark baseret på animationsfilm af instruktør Hayao Miyazaki startede tirsdag i Aichi Prefecture, med de første attraktioner planlagt til at åbne til efteråret 2022.

Ghibli Park bygges af den præfekturale Aichi-regering i samarbejde med Studio Ghibli Inc og vil genskabe steder og scener fra Miyazaki-film som Min nabo Totoro, Chihiro og Heksene og Det Levende Slot.

Parkens fem områder vil blive bygget på et område på i alt ca. 7,1 hektar inden for det 200 hektar tidligere sted for verdensudstillingen 2005, der blev afholdt i Nagakute, Aichi præfektur.

Den præfekturelle regering sigter mod at åbne tre af de fem områder i slutningen af 2022 og de to andre inden udgangen af marts 2024.

Byggeriet af Ghibli forlystelsesparken er begyndt | KYODO

Kilde

Mode

Death Note ur, taske og pung

I Death Note anime- og manga-serien ejer Light et ur med et hemmeligt rum, som han kan indsætte beskeder i. Anime-tøj producenten SuperGroupies har nu genskabt det ur med alle dets funktioner i deres nye serie af Death Note varer.

De sælger også tasker og punge inspireret af Death Notes motiver og æstetik, og som også har hemmelige rum, som brugeren kan gemme beskeder i.

Kilde

Pokémon undertøjs shorts

Som Pokémon-fan kan man let vise sin kærlighed til serien med alskens bluser og overtøj, og medens der i nogen tid har fandtes kvinde undertøj har mænd (der ikke crossdresser) haft svært ved også at udtrykke denne kærlighed på den nedre halvdel af deres krop, men nu er Hipshop her for at hjælpe.

Det japanske undertøjsmærke har skabt en ny linje med Pokémon-tema herre-boxershorts med seks af seriens mest ikoniske arter. Ud over franchisemaskotten Pikachu er der den originale startertrio Charmander, Squirtle og Bulbasaur samt de evigt populære Eevee og Mew.

Pokémon undertøjs shorts

Kilde

Sailor Moon Luna og Black Lady lingerie sæt og camisoles

Der kommer nu et sæt undertøj inspireret af katten Lunas menneskelige form i Sailor Moon S filmen.

Hvis du er mere til ondskab så er der også et Black Lady sæt.

Og hvis du ikke (kun) vil have undertøj men er mere til deres kjoler i serien er der matchende camisoles.

Sailor Moon Luna og Black Lady lingerie sæt og camisoles

Kilde

SoraNews24

Musik

ONE OK ROCK band lederen/guitaristen Toru Yamashita har COVID-19

Agenturet for rockbandet ONE OK ROCK meddelte tirsdag, at bandets leder og guitarist Toru Yamashita har testet positivt for den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Yamashita vågnede op med både feber og kulderystelser mandag morgen, og en PCR-test samme dag afslørede, at han var inficeret med sygdommen. Han er nu på sygehuset og hans tilstand er stabil.

Kilde