Bottom-tier Character Tomozaki teaser

Den officielle webside for den kommende TV anime serie baseret på Yūki Yakus Bottom-tier Character Tomozaki (Jaku-chara Tomozaki-kun) light novel serie begyndte at streame anime seriens første teaser trailer i fredags. Videoen fremhæver gamer hovedpersonen Tomozakis opfattelse af, at “livet er uretfærdigt og ulige”, mens Aoi revser ham med hendes opfattelse af, at “livet bare er endnu et spil! Det er tid, du tager det alvorligt.”

Serien begynder til januar 2021.

Kilde

Hortensia Saga nyt billede

Den kommende TV anime serie Hortensia Saga begynder i vinter 2021 sæsonen (januar 2021).

Hortensia Saga nyt billede

Kilde

Sailor Moon Eternal film trailer

Den officielle hjemmeside for Sailor Moon franchisen afslørede en ny trailer, plakat og rollebesætningsmedlem til det todelte Bishōjo Senshi Sailor Moon Eternal (Pretty Guardians Sailor Moon Eternal The MOVIE) anime filmprojekt i fredags. Skuespillerinden Nanao spiller dronning Nehellenia, leder af Dead Moon.

Den første film var oprindeligt planlagt til at have premiere i Japan den 11. september, men blev forsinket til 8. januar 2021 på grund af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19) i Japan. Den anden film får premiere den 11. februar 2021.

Sailor Moon Eternal film trailer

Kilde

Science Fell in Love, So I Tried to Prove it får anden sæson anime

Manga-skaberen Alifred Yamamoto meddelte lørdag på Twitter at TV anime adaptionen af hans Science Fell in Love, So I Tried to Prove it (Rikei ga Koi ni Ochita no de Shōmei Shite Mita) manga får en anden sæson.

Yamamoto lagde et billede op for at fejre meddelelsen.

Science Fell in Love, So I Tried to Prove it får anden sæson anime

Kilder

Shadows House manga laves til anime

Supernatural slice of life manga Shadows House får en anime adaption.

Shadows House manga laves til anime

Kilde

Kategoriseret i: