Con

Comic Market 99 bliver kun 3 dage i maj

Comic Market Committee meddelte søndag, at det planlagte Comic Market (Comiket) 99-arrangement nu kun finder sted over tre dage den 2.-4. maj næste år i stedet for den tidligere annoncerede firedagsbegivenhed fra 2.-5. maj.

Kilde

Film

Live-action Rurouni Kenshin ‘The Final’ filmens historie vil adskille sig fra mangaens

Skuespiller Takeru Satoh fortalte under en scenepræsentation ved Jump Festa 21 begivenheden søndag, at Rurouni Kenshin Saishūshō The Final, den første af de to ‘sidste kapitel’-film i live-action-filmserien baseret på Nobuhiro Watsukis Rurouni Kenshin manga, har en original historie, der adskiller sig fra historien i mangaen.

Filmen vil koncentrere sig om historien fra mangaens “Jinchū” ark, som indeholder Kenshins konflikt med den mystiske våbenhandler Enishi. Satoh sagde, at han var bekymret for, om Watsuki kunne lide filmen, da den indeholder en original historie, men han læste et brev fra Watsuki, der sagde, at han var i stand til at føle sig fuldt nedsænket i filmens verden, så Satoh tilføjede, at han var lettet over at høre Watsukis tanker om filmen.

Rurouni Kenshin Saishūshō Finalen, den første af de to film, får premiere i Japan den 23. april næste år, mens Rurouni Kenshin Saishūshō The Beginning, den anden film, får premiere den 4. juni.

Live-action Rurouni Kenshin 'The Final' filmens historie vil adskille sig fra mangaens

Kilde

Manga

Chainsaw Man mangaens ‘2nden del’ vil have en ‘skole historie’

En scenepræsentation ved Jump Festa 21 begivenheden lørdag afslørede, at den anden del af Tatsuki Fujimotos Chainsaw Man manga vil indeholde mangaens “Gakkō-hen” (School Arc) og vil handle om Denji, der går i skole.

Mangaen sluttede sin første del, “Kōan” (Public Safety) historie i Weekly Shonen Jump i mandags. Magasinet meddelte også, at mangaen får en TV-anime-adaption af MAPPA (Jujutsu Kaisen, Dorohedoro, Attack on Titan The Final Season).

Chainsaw Man mangaen ender snart og har en vigtig besked

Kilde

Hiromu Arakawas Raiden-18 manga får nyt kapitel efter 10 år

Januar 2021-udgaven af Shogakukans Sunday GX-magasin afslørede sidste lørdag, at Hiromu Arakawa vil offentliggøre et nyt kapitel til sin Raiden-18 manga i bladets næste nummer den 19. januar.

Kapitlet på 40 sider bliver seriens første nye kapitel i 10 flere år. Kapitlet vil have en farveåbningsside og være på magasinets forside.

Mangaen er en komedie der handler om Dr. Tachibana, en gal videnskabsmand, der samler et kunstigt menneske ved navn Raiden 18-gō fra lig og bringer det til live.

Det første kapitel gik oprindeligt i Sunday GX i juli 2005, og det andet gik i samme magasin i december samme år. Fem år senere debuterede det tredje kapitel i Sunday GX i december 2010.

Arakawa er bedst kendt for sine Fullmetal Alchemist og Silver Spoon manga. Fullmetal Alchemist sluttede i juni 2010. Silver Spoon sluttede i november 2019.

Hiromu Arakawas Raiden-18 manga får nyt kapitel efter 10 år

Kilde

Rooster Fighter er en ny manga om en kamp hane

Shu Sakuratanis Rooster Fighter manga begyndte at blive udgivet sidste fredag på Complex manga-webstedet, der drives af manga-udgiveren Hero’s.

Mangaen fortæller historien om, hvordan menneskeheden trues af monstre med overvældende magt kaldet “Kijū”. Da byerne ødelægges, og folk fortvivles, rejser en hane sig for at møde truslen. Det er historien om, hvordan en enkelt hane redder menneskeheden.

De to første kapitler kan læses gratis på hjemmesiden (japansk dog).

Sakuratani tegnede tidligere T-Dragon sci-fi action mangaen til Monthly Hero’s bladet.

Rooster Fighter er en ny manga om en kamp hane

Kilde