Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Dragon Maid, Hetalia, Redo of Healer, Tokyo Babylon 2021, World Trigger

Fire trailere til Miss Kobayashi's Dragon Maid

New Hetalia World Stars teaser

Hetalia World Stars begivenheden under Jump Festa 2021 Online annoncerede tre nye rollebesætningsmedlemmer og flere ansatte til den nye anime baseret på Hidekaz Himaruyas Hetalia World Stars manga. Arrangementet afslørede også en teaservideo, der introducerede de nye rollebesætningsmedlemmer, samt et nyt nøglebillede.

Serien begynder streaming til foråret 2021.

New Hetalia World Stars teaser

Kilde

Fire trailere til Miss Kobayashi’s Dragon Maid

Den officielle Miss Kobayashi’s Dragon Maid Twitter-konto har udgivet fire karakter-trailere, der hver især fokuserede på et af de kvindelige mytiske dyr i TV-anime-serien. Tohrus taler om sin kærlighed til frøken Kobayashi, Kanna fokuserer på hendes daglige liv, Elmas tæller hendes yndlings tre ting ned (som tilfældigvis er mad!) og Lucoa har en mode fremvisning .

Tohru

Kanna

Elma

Lucoa

Der er ikke noget nyt i trailerne, men de geintroducerer os til de fire piger inden Miss Kobayashi’s Dragon Maid S begynder engang i 2021.T

Kilde

Crunchyroll

J-list

Redo of Healer trailer

Den officielle hjemmeside for den kommende TV-anime-adaption af Rui Tsukiyos hævn-tema fantasy-light novel-serie Redo of healer (Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi) har afsløret premiere dato ogr udsendt den anden trailer, der introducerer seriens åbning -temasang “Zankoku na yume to Nemure” (Sleep with Cruel Dreams) af Minami Kuribayashi.

Serien får premiere på AT-X, TOKYO MX, KBS Kyoto, Sun TV og BS11 i Japan den 13. januar 2021.

Redo of Healer TV anime promo 1 og info

Kilde

Crunchyroll

Tokyo Babylon 2021 anime udskudt fra april grundet plagiering

Det officielle websted for studio GoHands ‘Tokyo Babylon 2021 TV-anime afslørede torsdag, at anime serien er udskudt fra sin planlagte premiere i april 2021 til en endnu ikke specificeret dato. Personalet sagde, at de udskød anime serien på grund af hændelsen, hvor personalet havde brugt kostumedesign til to karakter fra andre kilder uden tilladelse.

CLAMPs Tokyo Babylon 2021 TV anime info

Personalet nedsætter et compliance team for bedre at forhindre fremtidige problemer. Personalet undskyldte tidligere denne måned for hændelsen. Designsne optrådte i billeder og karakterdesignillustrationer. Personalet fjernede alle billeder og videoer fra det officielle websted og meddelte, at de straks ændrede designs.

Kilde

AnimeNewsNetwork

Crunchyroll

World Trigger anime får en 3 sæson

En scenepræsentation ved Jump Festa ’21 begivenheden sidste lørdag afslørede, at anime serien baseret på Daisuke Ashiharas World Trigger manga får en tredje sæson. Præsentationen tilføjede desuden, at den anden anime-sæson sendes i et cours (et kvartal). Personalet afslører premieretidspunktet for den tredje sæson på et senere tidspunkt.

World Trigger anden sæson trailer

Anden sæson af TV anime serien får premiere den 9 januar 2021.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Den ny udgave af fortællingen om vandringsmanden Kenshin kommer til sommer.

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.