Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba får anden TV anime sæson her i 2021

“Kimetsu-Sai Online: Anime 2nd Anniversary Festival” specialen meddelte i dag søndag den 14 februar, at Koyoharu Gotouges Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga får en ny TV-anime serie, Kimetsu no Yaiba: Yūkaku-hen (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc) i år.

Givet at vinteren er i gang og den ikke er annonceret til foråret, der er ved at være på plads programmæssigt, kommer den tidligst sommer hvis ikke efterår, der i mine øjne nok er det mest sandsynlige da man oftere har høj-profil serier der end om sommeren.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba får anden TV anime sæson her i 2021

Kilder

I Became a Kuro-Gyaru so I F***ed My Best Friend anime på vej

ComicFesta Anime-brandet meddelte torsdag, at dets nyeste TV-anime serie er baseret på Yupopo Orishimas Kuro-Gyaru ni Natta Kara Shinyū to Yatte Mita (I Became a Kuro-Gyaru* so I F***ed My Best Friend.) Manga. Den omdøbte Kuro-Gyaru ni Natta Kara Shinyū to Shite Mita anime får premiere på Tokyo MX-kanalen den 4. april, men den første episode på fire minutter er allerede tilgængelig online på YouTube og ComicFesta Animes egen tjeneste.

I Became a Kuro-Gyaru so I F***ed My Best Friend anime på vej

“Premium-udgaven” af anime serien med eksplicitte scener vil streame på ComicFesta Anime-webstedet. “On-air-udgaven” af anime får premiere på Tokyo MX-kanalen den 4. april kl. 25:00 (faktisk den 5. april kl. 1:00), selvom den første episode af denne udgave allerede streamer gratis på YouTube.

Ingen Comic Festa serier er hidtil blevet samlet op af vestlige streaming tjenester, så chancen for at vi får den (legalt) er nok ret lille.

Beskrivelse

“Genderswap romantiske komedie” serien handler om Shion Chihara og Rui Chihaya, to tætte college venner, der er uovertruffen i at score kvinder. En dag får Shion et stof af en mystisk kvinde og vågner op i en kvindes krop. Det var kærlighed ved første øjekast for Rui, til trods for at han ikke til at begynde med indser, at kvinden foran ham faktisk er hans bedste ven Shion.

Kilder

Sailor Moon Eternal anime film 2 slutter med “To be continued…”

Den anden film i det todelte Bishōjo Senshi Sailor Moon Eternal (Pretty Guardians Sailor Moon Eternal The MOVIE) anim film projekt havde premiere i Japan torsdag, og filmen slutter med en teaserlinje på engelsk, “To Be Continued.”

Oricon postede en video af et scene event på filmens åbningsdag, hvor stemmeskuespillerinden Kotono Mitsuishi (Usagi Tsukino / Sailor Moon) blev spurgt om teaserlinjen. Hun bemærkede, at den originale mangas historie har en “femte sæson” eller ark ud over den “fjerde sæson”, der blev lavet til de nuværende to film. Hun tilføjede, at “[hvis der vil være en fortsættelse], vil jeg have den lavet så hurtigt som muligt.”

Kilde

Kategoriseret i: